Rand babydeken

Rij 1: Haak 3 lossen (dit is een half stokje en een losse) haak een half stokje in een stokje van de vorige rij. 1 losse *half stokje, 1 losse* Herhaal tussen * en * totdat je bij een hoek komt. Daar haak je 3 lossen. Ga zo verder tot je de deken rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 2: Haak in de losse van de vorige rij eerste 3 lossen (dit is een half stokje en een losse) *half stokje, 1 losse* Herhaal tussen * en * totdat je bij een hoek komt. Daar haak je 3 lossen. Ga zo verder tot je de deken rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 3: Haak in de losse van de vorige rij eerste 3 lossen (dit is een half stokje en een losse) *half stokje, 1 losse* Herhaal tussen * en * totdat je bij een hoek komt. Daar haak je 3 lossen. Ga zo verder tot je de deken rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 4: Haak in de losse van de vorige rij eerste 3 lossen (dit is een half stokje en een losse) *half stokje, 1 losse* Herhaal tussen * en * totdat je bij een hoek komt. Daar haak je 3 lossen. Ga zo verder tot je de deken rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 5: Haak 3 lossen (dit is een stokje) in de losse van de vorige rij. Haak in dezelfde ruimte nog 2 stokjes. *Sla een ruimte (losse) over van de vorige rij en haak 3 stokjes.* Herhaal tussen * en * totdat je bij een hoek komt. In de hoek haak je 3 stokjes, 3 lossen en nog 3 stokjes. * Herhaal tussen * en * totdat je bij de volgende hoek komt. Ga zo verder tot je rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 6: Haak 3 lossen (dit is een stokje) tussen een groepje van 3 stokjes. Haak in dezelfde ruimte nog 6 stokjes. Haak in de volgende ruimte een vaste. *Haak in de volgende ruimte 7 stokjes, volgende ruimte een vaste * Herhaal tussen * en * totdat je rond bent. Werk af met een halve vaste.

Rij 7: Haak in ieder stokje en vaste van de rij 6 aan de achterkant een vaste tot je rond bent. Werk af met een halve vaste.